EHBO Basisopleiding Oranje Kruis

Officiele EHBO opleiding volgens de eindtermen van het Oranje Kruis.
 
 
EHBO basis
De EHBO basis duurt 3 dagen waarvan de derde dag het examen is. De dag zit boordevol met praktische oefeningen waarmee de EHBO-er maximaal is voorbereid op de taken die van hem / haar verwacht kunnen worden. Wij werken in kleine groepen waarbij de ervaren instructeurs maximale aandacht kunnen geven aan de cursisten.


Extra informatie omtrent Covid-19

Wij verzoeken u vriendelijk om maximaal 10 minuten voorafgaand aan de opleiding aanwezig te zijn op de opleidingslocatie en de geldende regels van de locatie na te leven. U zal door de instructeur worden opgehaald en naar het opleidingslokaal gebracht worden. Hier krijgt u een vaste plaats voor de dag toegewezen.

Wij raden u aan om de bijgevoegde bijlagen aandachtig door te lezen, hierin staan voor u o.a. belangrijke tips bij het verlenen van Eerste Hulp.

Ook willen wij u vragen de gezondheidsvragen door te nemen, als u één van de vragen met 'ja' beantwoord kunt u niet deelnemen aan de opleiding en verzoeken wij u om direct contact op te nemen met onze opleidingsadministratie op telefoonnummer 088-2986546.

 

 

 

Trainingsdetails

Aangeboden door:

Trigion Safety Opleidingen
  • vanaf  475.00
  • Nederlands
  • 6 - 8 deelnemers