Verplichte TCVT Bijscholing Machinisten Module C + D

Deze 1-daagse cursus is voor machinisten met een TCVT-certificaat. Om in aanmerking te komen voor hercertificering van het persoonscertificaat TCVT moet je naast praktijkervaring, ook voldoen aan de eis van bijscholing. De machinist is verplicht in een periode van vijf jaar totaal twee dagen bijscholing te volgen. Door het volgen van twee modules op 1 cursusdag is het mogelijk om deze dag (7 theorie uren) bij te laten schrijven voor CODE 95 (chauffeurs diploma).

Om in aanmerking te komen voor hercertificering van het persoonscertificaat TCVT moet je naast voldoende praktijkervaring, ook voldoen aan de eis van bijscholing. De machinist is verplicht in een periode van vijf jaar totaal twee dagen bijscholing te volgen. Dit betekent 1 dag in de eerste 36 maanden van het certificaat en 1 dag in de laatste 24 maanden van het certificaat.

Houders van het TCVT-certificaat Funderingsmachines Groot of Klein (W4-03), dienen een specifieke Funderingsmachine Bijscholing cursusdag te volgen. In het overzicht (rechterzijde) zijn er specifieke data vermeld voor deze certificaathouders.

Door het volgen van twee modules op één dag is het mogelijk om deze dag (7 theorie-uren) bij te laten schrijven voor CODE 95 (chauffeursdiploma). U dient bij uw aanmelding wel duidelijk aan te geven dat u voor deze CODE 95 in aanmerkingen wenst te komen. Waarde nascholing: 7 theorie-uren.

In deze variant van de training worden 2 van de 4 modules in het kader van de bijscholing hercertificering TCVT aan de hand van het certificatieschema en de eindtermen TCVT behandeld. De 4 modules zijn:
De 4 modules zijn:
A: Werkvoorbereiding en -uitvoering
B: Hijsgereedschappen
C: Veiligheid en milieu
D: Onderhoud en storingen

Resultaat
Bij een positieve beoordeling ontvangt de deelnemer twee aantekening in zijn praktijkregister.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

SOMA Bedrijfsopleidingen
  • vanaf  199.00
  • Nederlands
  • 10 - 12 deelnemers