HACCP voor de voedselverwerkende industrie NL (e-learning + online eindtoets)

Hygiëne altijd de hoogste prioriteit als u werkt met levensmiddelen. HACCP hygiënecode is een certificeringmethode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies met onze HACCP hygiënecode cursus voor comfort en snelheid, gewoon met een online cursus en examen via internet.

Hygiëne altijd de hoogste prioriteit als je werkt met levensmiddelen. HACCP hygiënecode is een certificeringmethode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies met onze HACCP hygiënecode cursus voor comfort en snelheid, gewoon met een online cursus en examen via internet.

Doelgroep:
Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP Voedselverwerkende industrie certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren of verwerken.

Cursusinhoud:
  • 3 online modules inclusief oefentoets per module
  • Casus module
  • Quick reference cards (QRC)
  • Online naslagwerk
  • Online eindtoets

Klik hier voor de cursusinformatie

Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

PlusPort Direct
  • vanaf  69.00
  • Nederlands