HACCP in de zorg NL (e-learning + online eindtoets)

HACCP in de zorg is een certificeringmethode om voedselveiligheid te waarborgen. Hiervoor zijn speciale richtlijnen opgesteld die u tijdens de HACCP in de zorg cursus stap voor stap doorloopt. HACCP in de zorg voldoet aan de laatste richtlijn-informatie. Onder levensmiddelen worden alle eet- en drinkwaren verstaan, maar ook grondstoffen en hulpstoffen die worden gebruikt in levensmiddelen. Als u werkzaam bent in deze sector is HACCP in de zorg certificering verplicht. Vanuit de overheid wordt streng gecontroleerd op het naleven van deze certificering.

De cursus HACCP in de zorg is ontwikkeld voor twee verschillende doelen: voor het bereiden en koken van voedingsmiddelen bij kleinschalig wonen en het bereiden, verwerken en koken van voedingsmiddelen in een restaurant. In deze training kiest de cursist zelf zijn/haar route: kleinschalig wonen of restautant.

De richtlijn HACCP is voor deze zorginstellingen aangepast. De cursus HACCP in de zorg is een online training welke met een online theorie-examen wordt afgesloten. 
HACCP in de zorg is een certificeringmethode om voedselveiligheid te waarborgen en voldoet aan de laatste richtlijn-informatie.

Doelgroep:
Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP in de zorg certificaat hebben behaald en gaan werken bij een zorginstelling en eten moeten bereiden.
Cursusinhoud:
  • 6 online modules inclusief een oefentoets per module
  • Digitaal naslagwerk
  • Online eindexamen

Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

PlusPort Direct
  • vanaf  69.00
  • Nederlands