HACCP Hygiënecode NL (e-learning + online eindtoets)

Hygiëne altijd de hoogste prioriteit als je werkt met levensmiddelen. HACCP hygiënecode is een persoonlijk certificeringsmethode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies met onze HACCP hygiënecode cursus voor comfort en snelheid, gewoon met een online cursus en examen via internet.

Hygiëne is altijd de hoogste prioriteit als je werkt met levensmiddelen. HACCP hygiënecode is een persoonlijk certificeringmethode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen onder het personeel. Van bedrijven wordt geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt. Kies met onze HACCP hygiënecode cursus voor comfort en snelheid, gewoon met een online cursus en online eindtoets.

Doelgroep:
Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP hygiënecode certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken of serveren in de horeca.

Cursusinhoud:
  • 7 online modules inclusief oefentoets per module
  • Online naslagwerk
  • Online eindtoets


Certificaat:
Iedere cursist die geslaagd is voor de online eindtoets ontvangt een deelnamecertificaat in zijn/haar profiel. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig.


Klik hier voor meer informatie

Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

PlusPort Direct
  • vanaf  69.00
  • Nederlands