Basiscursus Coördinator BHV (3 dagen)

Om de uitvoering van het BHV- beleid in goede banen te leiden kan je een BHV Coördinator op leiden. Deze zorgt voor het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening en stuurt tevens de ploegleiders aan. Door de complexiteit van veel organisaties is het voor het Hoofd BHV een onmogelijke opgave om aan al deze taken zelf invulling te geven. Met de inzet van BHV Coördinatoren bent u verzekerd van een betrouwbare BHV- organisatie per vestiging.

Om de uitvoering van het BHV- beleid in goede banen te leiden kunt u een BHV Coördinator op leiden. Deze zorgt voor het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening en stuurt tevens de ploegleiders aan. Door de complexiteit van veel organisaties is het voor het Hoofd BHV een onmogelijke opgave om aan al deze taken zelf invulling te geven. Met de inzet van BHV Coördinatoren ben je verzekerd van een betrouwbare BHV- organisatie per vestiging.

Doelgroep:

BHV-Coördinatoren die operationeel verantwoordelijk zijn voor de bedrijfshulpverlening. De coördinator BHV heeft een rol in het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening, maar ook in de coördinatie tijdens een BHV- inzet.


Inhoud:

  • 3 praktijkdagen (niet aaneengesloten) inclusief examen.

Klik hier voor de Cursusinformatie.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

PlusPort Direct
  • vanaf  695.00
  • Nederlands
  • 1 - 8 deelnemers