Basiscursus Ploegleider BHV (e-learning & praktijk)

Heb je meerdere BHV-ers in dienst? Het advies is dan om 1 of meerdere ploegleiders op te leiden. De Ploegleider BHV geeft leiding aan het BHV- team binnen uw organisatie. De verantwoordelijkheid van de Ploegleider BHV is de inzet van BHV-ers met onder andere de juiste communicatie en middelen in goede banen te leiden. Er is geen specifieke voorbereiding noodzakelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig BHV certificaat/draagpas.

Heeft u meerdere BHV-ers in dienst? Het advies is dan om 1 of meerdere ploegleiders op te leiden. De Ploegleider BHV geeft leiding aan het BHV- team binnen uw organisatie. De verantwoordelijkheid van de Ploegleider BHV is de inzet van BHV-ers met onder andere de juiste communicatie en middelen in goede banen te leiden. Er is geen specifieke voorbereiding noodzakelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig BHV certificaat/draagpas.

Doelgroep:

Indien de organisatie meerdere BHV-ers in dienst heeft is het advies om 1 of meerdere ploegleiders op te leiden.Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die een groep BHV-ers operationeel kunnen aansturen tijdens een calamiteit.

Inhoud:

  • 1 praktijkdag en e-e-learning van ca. 3 uur 

Klik hier voor de Cursusinformatie.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

PlusPort Direct
  • vanaf  280.00
  • Nederlands
  • 1 - 3 deelnemers