Asset management

Sturen op rendement

De investeringscapaciteit daalt. Financiële middelen voor nieuwbouw, renovatie of herontwikkeling zijn schaars. Tegelijkertijd blijft de maatschappelijke ambitie intact. Dit betekent dat de beperkte middelen optimaal ingezet moeten worden en de maatschappelijke inzet van vermogen transparant dient te zijn.

Maatschappelijke bijdrage

Er is dan ook een grote behoefte aan het inzicht in de maatschappelijke bijdrage. En sturing en beoordeling op basis van rendementen. Deze waarde- en vastgoedsturing op complexniveau wordt asset management genoemd.

Asset management

Maar wat is asset management nu eigenlijk? Wat is de positie van asset management in de organisatie? Hoe kan een portefeuille strategie worden vertaald naar het beheer? En hoe kan asset management bijdragen aan de maatschappelijke prestatie? Tijdens deze training Asset management leert u hoe u asset management in kunt zetten om de meest optimale exploitatiestrategie voor uw vastgoed te bepalen. Ook wordt aandacht besteed aan rendementsbepaling op complexniveau en hoe u een gedegen vastgoedexploitatiemodel opzet.

Vindt u deze cursus interessant?
Dan is de cursus Marktwaarde wellicht ook interessant voor u.

Beschikbare startdata:

Trainingsdetails

Aangeboden door:

Kjenning
  • vanaf  785.00
  • Nederlands