Veilig (samen)werken en communiceren binnen Office 365 (e-learning)

Office 365 is een online dienst van Microsoft en maakt ‘werken in de cloud’ mogelijk. Office 365 biedt niet alleen diensten voor het opslaan van documenten in de cloud, maar biedt ook een breed scala aan applicaties (onder andere OneDrive, Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook 2016 en Planner) die vanuit de cloud-omgeving te gebruiken zijn.

Office 365 is een online dienst van Microsoft en maakt ‘werken in de cloud’ mogelijk. Office 365 biedt niet alleen diensten voor het opslaan van documenten in de cloud, maar biedt ook een breed scala aan applicaties (onder andere OneDrive, Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook 2016 en Planner) die vanuit de cloud-omgeving te gebruiken zijn. In deze online training leer je meer over de functionaliteiten van Office 365 met betrekking tot OneDrive, werken in Teams en Outlook Online. Het leerarrangement biedt toegang tot een portal waarin drie nulmetingen, drie theoriemodules en drie toetsen zijn opgenomen.

Incompany
Voor grotere groepen en organisaties bieden wij verschillende mogelijkheden om Office trainingen op maat te laten maken. Hierbij kunnen bijvoorbeeld verschillende Office applicaties of trainingsvormen (online, klassikaal) gecombineerd worden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 0341 820 213 of info@decorporatie-academie.nl.
Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

De Corporatie Academie
  • vanaf  75.00
  • Nederlands