Skype voor bedrijven (e-learning)

Skype voor Bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één programma. Leer alles over Skype voor Bedrijven in deze online module.

Skype voor Bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één programma. Vanaf elke locatie met internettoegang kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken en samenwerken met anderen. Skype voor Bedrijven is hét communicatiemedium voor kantoren en bedrijven. 

Door middel van het leerarrangement leert u Skype voor Bedrijven kennen en worden de vele verschillende functionaliteiten uitgelegd. U leert op die manier om alles uit Skype voor Bedrijven te halen. Het leerarrangement biedt toegang tot één portal met daarin een nulmeting, een theoriemodule en een toets. U kunt eerst starten met een nulmeting, op basis van de resultaten uit deze nulmeting krijgt u een persoonlijk opleidingsadvies waarmee u gericht aan de slag kunt. Hierdoor weet u precies welke onderdelen u reeds beheerst en welke u nog zou kunnen verbeteren.
Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

De Corporatie Academie
  • vanaf  37.50
  • Nederlands