Planner (e-learning)

Leer om met Planner je taken aan te maken, afspraken in de agenda’s te maken en bestanden te delen en te communiceren binnen het team.

Met de Office 365-applicatie Planner heb je de mogelijkheid een plan te maken en deze te delen met collega’s die in dit project of team digitaal gaan samenwerken. In de online training Planner leer je taken aan te maken, afspraken in de agenda’s en bestanden te delen en te communiceren binnen het team. Ga je aan de slag met de e-learning, dan krijg je twaalf maanden lang toegang van de opleider voor de e-learning voor jouw persoonlijke leeromgeving met daarin een nulmeting, theoriemodule en een toets. De e-learning bevat interactieve leervormen zoals video's, simulaties en opdrachten.

Incompany
Voor grotere groepen en organisaties bieden wij verschillende mogelijkheden om Office trainingen op maat te laten maken. Hierbij kunnen bijvoorbeeld verschillende Office applicaties of trainingsvormen (online, klassikaal) gecombineerd worden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 0341 820 213 of info@decorporatie-academie.nl
Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

De Corporatie Academie
  • vanaf  55.00
  • Nederlands