Office 365 (e-learning)

Altijd en overal efficiënt samenwerken, hoe doe je dat? Kom alles te weten over de bureaublad- en cloudapplicaties van Office 365.

Met Office 365 heb je niet alleen toegang tot de vertrouwde Office applicaties, ook kun je werken in de online-omgeving met Cloudapplicaties als OneDrive en Teams. Met Office 365 is het mogelijk om via ieder apparaat en op iedere locatie toegang te krijgen tot je bestanden, documenten, e-mail en agenda. Niet alleen worden bestanden en documenten automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen, ook kun je er gemakkelijk met collega's of externe relaties online in samenwerken.

Ga je aan de slag met de e-learning, dan krijg je twaalf maanden lang toegang van de opleider voor de e-learning voor jouw persoonlijke leeromgeving met daarin twee nulmetingen, meerdere theoriemodules en een toets. De e-learning bevat interactieve leervormen zoals video's, simulaties en opdrachten.

Incompany
Voor grotere groepen en organisaties bieden wij verschillende mogelijkheden om Office trainingen op maat te laten maken. Hierbij kunnen bijvoorbeeld verschillende Office applicaties of trainingsvormen (online, klassikaal) gecombineerd worden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 0341 820 213 of info@decorporatie-academie.nl

Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

De Corporatie Academie
  • vanaf  165.00
  • Nederlands