Alliantie asbestcursus; Opfris BPR, Asbest herkennen en Toezicht bij uitvoering

Iedereen die in het werk te maken kan krijgen met asbest en de basiscursussen Asbest BPR, Asbest herkennen en Asbest toezicht heeft gevolgd.

Het gebruik van asbest is sinds 1993 verboden. Toch bevatten veel oudere gebouwen en installaties nog asbesthoudende materialen. In veel gevallen zit dit goed weggestopt en levert het geen risico's op. Maar bij verhuizingen, onderhoudswerkzaamheden of sloop kunnen er asbestvezels vrijkomen, die gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Om deze risico's te beperken is het belangrijk dat personen die met asbest in aanraking kunnen komen weten hoe ze dit materiaal herkennen. En hoe ze hier op de juist manier mee omgaan. 

Resultaat
Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving rond asbest en het beleid van de Alliantie daarin. Je kent de werkwijze bij asbest en je weet hoe te handelen in geval van een Calamiteit. Je kunt asbest in een woning herkennen en weet wat belangrijk is bij het verwijderen van asbest. 

Doelgroep
Iedereen die in het werk te maken kan krijgen met asbest én de basiscursussen Asbest BPR, Asbest Herkennen en Asbest Toezicht heeft gevolgd. 

Voorbereiding
Voorafgaand aan de training moet de e-learning “Asbest herkennen” afgerond zijn.

NB: Voor niet-Alliantie leden bedragen de kosten voor deze training € 125,-

Beschikbare startdata:

Trainingsdetails

Aangeboden door:

De Corporatie Academie
  • vanaf  125.00
  • Nederlands