Vergaderen en Besluitvorming

Zie jij ook altijd zo op tegen die eindeloos lange vergaderingen? Straks niet meer!Als je de cursus Vergadertechniek en besluitvorming hebt gevolgd ben jij straks een expert in vergaderen. Tijdens deze cursus leer je verschillende vergadersituaties te onderscheiden en op basis van doelen stuur je de vergadering aan. Hierbij leer je voorkeursgedrag in vergaderrollen herkennen en hier op te anticiperen. Door deze technieken ben jij straks een expert in vergaderen!

Zie jij ook altijd zo op tegen die eindeloos lange vergaderingen? Straks niet meer!

Als je de cursus Vergadertechniek en besluitvorming hebt gevolgd ben jij straks een expert in vergaderen. Tijdens deze cursus leer je verschillende vergadersituaties te onderscheiden en op basis van doelen stuur je de vergadering aan. Hierbij leer je voorkeursgedrag in vergaderrollen herkennen en hier op te anticiperen. Door deze technieken ben jij straks een expert in vergaderen!

Effectief vergaderen zorgt voor meer duidelijkheid, betere afwegingen en snellere besluiten.
Tijdens de cursus leer je inzichten waardoor je geen last meer hebt van een gebrekkige agenda, lange discussies, afdwalen gelobby en slechte besluitvorming.  Door het toepassen van een aantal resultaatgerichte technieken kunnen de effectiviteit en efficiëntie van vergaderingen eenvoudig verbeterd worden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

BOB
  • vanaf  1,200.00
  • Nederlands
  • 1 - 10 deelnemers