Training Leidinggeven

Leidinggeven in de bouw is een vak apart. In deze training leren de deelnemers de fijne kneepjes van dit vak, rekening houdend met de dynamiek, spanningsvelden en belangen die de bouwwereld met zich mee brengt.   Van een leidinggevende in de bouw wordt veel verwacht: overzicht bewaren, praktisch inspelen op lastige situaties en sturing geven op team én individueel niveau. Kunnen omgaan met wisselende teams en de dynamiek die dit met zich meebrengt.  Hiervoor moeten zij de effecten van hun gedrag en communicatie kunnen doorzien en weten hoe zij hun aansturing moeten aanpassen op de situatie en medewerkers. Deze training biedt (startende) leidinggevende in de bouw uitgebreide kennis van effectief  leiderschap en leert hen de bijbehorende vaardigheden.

Leidinggeven in de bouw is een vak apart. In deze training leren de deelnemers de fijne kneepjes van dit vak, rekening houdend met de dynamiek, spanningsvelden en belangen die de bouwwereld met zich mee brengt.

 

Van een leidinggevende in de bouw wordt veel verwacht: overzicht bewaren, praktisch inspelen op lastige situaties en sturing geven op team én individueel niveau. Kunnen omgaan met wisselende teams en de dynamiek die dit met zich meebrengt.  Hiervoor moeten zij de effecten van hun gedrag en communicatie kunnen doorzien en weten hoe zij hun aansturing moeten aanpassen op de situatie en medewerkers. Deze training biedt (startende) leidinggevende in de bouw uitgebreide kennis van effectief  leiderschap en leert hen de bijbehorende vaardigheden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

BOB
  • vanaf  2,400.00
  • Nederlands
  • 8 - 10 deelnemers