Time Management

Binnen de bouw is het zaak met de hoeveelheid werk van en binnen projecten gestructureerd te kunnen werken. Een flexibele werkhouding, het kunnen omgaan met de beperkte hoeveelheid tijd, controle en overzicht kunnen houden, zijn hierbij eerste vereisten. Wat zijn oorzaken van de tijdproblemen?Hoe breng je structuur aan in de werkzaamheden. Hoe beslis je wat je wanneer doet of laat? Hoe kun je effectiever en/of efficiënter worden? Inzicht verkrijgen in de persoonlijke organisatie of manier van werken en hierin verbetering aanbrengen staat centraal in deze training. Je krijgt praktische handvatten aangereikt om oorzaken van inefficiëntie te bestrijden. Met als resultaat: tijdsbesparing, meer controle en overzicht en een optimale beheersing van informatie.

Binnen de bouw is het zaak met de hoeveelheid werk van en binnen projecten gestructureerd te kunnen werken. Een flexibele werkhouding, het kunnen omgaan met de beperkte hoeveelheid tijd, controle en overzicht kunnen houden, zijn hierbij eerste vereisten. Wat zijn oorzaken van de tijdproblemen?
Hoe breng je structuur aan in de werkzaamheden. Hoe beslis je wat je wanneer doet of laat? Hoe kun je effectiever en/of efficiënter worden? Inzicht verkrijgen in de persoonlijke organisatie of manier van werken en hierin verbetering aanbrengen staat centraal in deze training. Je krijgt praktische handvatten aangereikt om oorzaken van inefficiëntie te bestrijden. Met als resultaat: tijdsbesparing, meer controle en overzicht en een optimale beheersing van informatie.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

BOB
  • vanaf  720.00
  • Nederlands
  • 1 - 12 deelnemers