HACCP in de zorg E-learning

De training HACCP in de Zorg is ontwikkeld voor twee verschillende doelen: voor het bereiden en koken van voedingsmiddelen bij kleinschalig wonen en het bereiden, verwerken en koken van voedingsmiddelen in een restaurant. Dit betreft in beide gevallen doelgroepen die in zorginstellingen werken. De richtlijn HACCP is voor deze zorginstellingen aangepast.

112BHV, dé specialist in veiligheidstrainingen.  Als werkgever en/of opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving, met mensen die weten hoe ze vakkundig en veilig werken en die adequaat kunnen optreden bij calamiteiten. Als 112BHV helpen we bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

Trainingspakket:

  • 6 E-Learning modules inclusief een oefentoets per module
  • Online naslagwerk
  • Online eindtoets

Cursusinhoud:

  • Het belang van hygiëne
  • Persoonlijke hygiëne
  • Schoonmaken, ongedierte en afval
  • Temperatuurbeheersing
  • Bestellen, opslag en houdbaarheid
  • (Voor)bereiden, presenteren en serveren

Na de trainingsmodules wordt de HACCP in de Zorg cursus afgesloten met een eindtoets. Iedere cursist die geslaagd is voor de online eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel. Iedere deelnemer die geslaagd is voor de online eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel.

Deze training wordt digitaal aangeboden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

112BHV
  • vanaf  69.00
  • Nederlands