Cursus EHBO bij baby's en kinderen

De cursus EHBO aan baby's en kinderen is een blended cursus en bestaat uit een e-learning èn een praktijkbijeenkomst. 

E-learning
Deze cursus leidt op tot gediplomeerd EHBO'er baby's en kinderen. U bereidt zich voor op een praktijkbijeenkomst door middel van e-learning. Na het volgen van de e-learning is het kennisniveau van iedere cursist gelijk en kunnen basis- en herhalingscursisten samen een praktijkbijeenkomst volgen. Doordat u de theorie van te voren al heeft bestudeerd, hoeft deze tijdens de praktijkbijeenkomst niet volledig behandeld te worden en kan er direct geoefend worden. 

Praktijkbijeenkomst
De praktijkbijeenkomst duurt 5 uur. Tijdens de praktijkbijeenkomst moet u laten zien dat u de benodigde vaardigheden bezit om de verschillende EHBO handelingen uit te kunnen voeren. 

Diploma
Als u de e-learning en de praktijkbijeenkomst met goed gevolg afrond ontvangt u het officiële EHBO diploma baby's en kinderen van het Rode Kruis. Het diploma van het Rode Kruis is 2 jaar geldig. Om de geldigheid van het diploma te behouden moet u minimaal 1x per 2 jaar deze cursus herhalen. 

Aanvulling
Aangezien deze training een gecertificeerde training is krijgt u vanuit het Rode Kruis ook een certificaat. Tevens wordt u als cursist in het CAS (online registratiesysteem van het Rode Kruis) geregistreerd, hiervan ontvangt u een aantal e-mails op korte termijn. In het CAS kun u, na het succesvol afronden van uw training, uw digitale certificaat downloaden.

Trainingsdetails

Aangeboden door:

112BHV
  • vanaf  250.00
  • Nederlands
  • 6 - 12 deelnemers