Allergenendeclaratie in de zorg (e-learning + online eindtoets)

Europese wetgeving bepaalt dat alle aanbieders van voedingsmiddelen allergeneninformatie moeten geven over hun producten. Als je met voedingsmiddelen werkt, moet je dus aan klanten of gasten informatie kunnen geven over mogelijk aanwezige allergenen.

Europese wetgeving bepaalt dat alle aanbieders van voedingsmiddelen allergeneninformatie moeten geven over hun producten. Als je met voedingsmiddelen werkt, moet je dus aan klanten of gasten informatie kunnen geven over mogelijk aanwezige allergenen.

Doelgroep:
Voor medewerkers die nog niet eerder het Allergenendeclaratie certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken of serveren in de horeca.

Deze training bestaat uit:
    • 3 online modules inclusief oefentoets per module
    • Online naslag
    • Online eindtoets
     
    Deze training wordt digitaal aangeboden.

    Trainingsdetails

    Aangeboden door:

    PlusPort Direct
    • vanaf  49.00
    • Nederlands